fbpx
parbriz spart

Da, suntem specialisti in tot ceea ce tine de montarea si inlocuirea parbrizelor, insa asta nu inseamna ca ne dorim ca parbrizul dumneavoastra sa se fisureze sau sa se deterioreze complet. De fapt, ne dorim sa le oferim tuturor clientilor nostri solutii complete cu privire la intretinerea geamurilor auto.Din acest motiv, in cadrul acestui articol o sa va vorbim despre principalele metode pe care le puteti folosi pentru a avea grija deplina de parbrizul dumneavoastra.

Cu siguranta, v-ati confruntat cel putin o data pana acum cu astfel de probleme ce au implicat alocarea de timp, dar si de bani spre aceasta directie. Cu totii suntem soferi si stim cat de neplacute sunt aceste situatii. Haideti sa vedem in cele ce urmeaza cum puteti sa va intretineti corespunzator parbrizul.

  1. Curatarea corecta a parbrizelor

Nu este deloc un secret ca multe incidente rutiere sunt cauzate din cauza neglijentei conducatorilor auto in ceea ce priveste curatarea parbrizului. Asadar, pentru a avea certitudinea ca dispuneti de siguranta deplina la volan din aceasta privinta, este important sa curatati geamul cu atentie de toate impuritatile.

Asadar, va recomandam sa achizitionati o carpa de microfibra (daca nu dispuneti deja de una), hartie alba (poate fi si un ziar), precum si o solutie specializata pentru curatarea sticlei (puteti opta si pentru otet combinat cu apa). Este esential ca geamurile auto sa fie curatate la final, mai precis dupa ce ati spalat intreaga masina, pentru a evita depunerea murdariei dupa stergerea sticlei.
parbrizul

De asemenea, va recomandam sa incepeti curatarea geamurilor auto din interiorul masinii. Dupa ce pulverizati solutia de curatare pe carpa, folositi miscari rotative pentru a indeparta orice urma de murdarie de pe geamurile auto. Incercati sa nu lasati nici o urma de umezeala pe geamuri, pentru a evita petele ulterioare. Dupa ce curatati in acelasi fel si exteriorul geamurilor auto, veti finaliza curatarea si uscarea cu ajutorul foilor de hartie. Acestea vor absorbi orice urma de umezeala, vor oferi stralucire geamurilor si vor indeparta orice pete ulterioare curatarii.

Recomandat ar fi sa optati pentru curatarea geamurilor auto (dar si a masinii in intregime) cel putin o data pe saptamana.

  1. Parbrizul trebuie protejat pe timp de iarna

Intr-adevar, atunci cand temperaturile de afara sunt extrem de ridicate, conducatorii auto uita pe deplin de problemele de inghet ale parbrizului pe timp de iarna. Totusi, astfel de situatii nu trebuie nicicum omise, indiferent de anotimp, deoarece sunt deosebit de importante.

Asadar, iarna, cel mai mare pericol asupra parbrizului este referitor la inghet, ceea ce duce la diverse neplaceri pentru soferi. Pentru a-l proteja pe deplin, va recomandam sa acoperiti pe timp de noapte parbrizul in decursul iernii cu o husa corespunzatoare.

De asemenea, tot pentru a feri de inghet parbrizul este indicat ca seara sa fie sters cu o solutie formata din jumatate alcool si jumatate apa. Totodata, magazinele specializate in acest domeniu pun la dispozitie lichide pentru parbriz special destinate perioadelor geroase de iarna pentru a se evita zgarierea geamului in procesul de indepartare a ghetii depuse.

parbrizul

Daca v-ati gandit sa dezghetati parbrizul prin turnarea unei cantitati de apa fierbinte deasupra, trebuie sa evitati intru-totul aceasta greseala care duce fara doar si poate la fisurarea geamului.

  1. Inlocuirea sau repararea parbrizului

Atunci cand suprafata carosabila nu este intocmai corespunzatoare, este posibil ca la anumite viteze de rulare sa va sara pe parbriz pietricele ce duc la fisurarea geamului. Totusi, important este sa nu lasati lucrurile asa, ci sa apelati la serviciile unei firme specializate in pabrize si geamuri auto.

parbrizul

Daca personalul sau este intr-adevar expert, atunci va identifica cat de grava este problema si daca se pot repara fisurile sau trebuie inlocuit parbrizul.

Asadar, exista multe aspecte pe care orice conducator auto trebuie sa le aiba in vedere legat de acest subiect. Daca sunteti pus in situatia in care parbrizul dumneavoastra trebuie inlocuit sau reparat, va oferim serviciile noastre la preturi avantajoase, chiar la domiciliu. Pentru mai multe informatii despre astfel de servicii, va asteptam pe pagina noastra masterautoglass.ro.

Categoryblog

© 2024 Toate Drepturile Rezervate

SEO made with ❤️ By eAdvertising