fbpx
folie geamuri

Daca pentru multe persoane foliile auto sunt un lux si nici nu le vad utilitatea, in realitate acestea sunt mai mult decat necesare pentru a beneficia de maximum de confort in propriul automobil. Este adevarat ca si estetica automobilului este imbunatatita, insa trebuie sa privim lucrurile dincolo de acest aspect. Pana la urma, foliile au fost create cu un scop si acela nu este numai de a imbunatati imaginea automobilelor.

Sustinem si incurajam omologarea automobilelor cu folie si chiar realizam aceste procese in cadrul service-ului nostru, insa punem un accent deosebit pe lege, iar aceasta permite doar instalarea foliilor care sunt autorizate de Registrul Auto Roman. De altfel, acestea sunt singurele care vor oferi cu adevarat posibilitatea de a rula pe carosabil fara a simti nici un disconfort la condus. De asemenea, importanta calitatii este reflectata in mai multe aspecte, ce urmeaza sa le mentionam in continuare.

Foliile auto omologate – rolul si avantajele acestora

Nimeni nu poate contesta rolul functional pe care il pot indeplini foliile ce prezinta o calitate inalta, dar mai ales care sunt autorizate pentru a putea fi montate pe automobile.

Pasii ce trebuie urmati in acest proces sunt esentiali si de fiecare in parte depinde eficienta si rezistenta respectivei folii.

Pentru inceput, persoana care doreste sa isi echipeze masina cu aceste accesorii necesare, trebuie sa se orienteze dupa un producator de incredere. Chiar daca piata va intampina cu o diversitate de folii, asta nu inseamna ca acestea sunt neaparat si de calitate. Firmele care vand folii autorizate R.A.R. in tara la noi pot fi numarate pe degete, dat pot fi identificate prin garantia pe care o ofera. Oricine poate sa faca diferenta intre un produs de calitate si unul contrafacut daca isi da cu adevarat interesul in acest sens.

Dupa identificarea furnizorului care ofera folia cea mai potrivita, urmatorul pas consta in alegerea emulsiei necesara pentru lipire, un lucru de altfel greu de obtinut. Sau cel putin a unui lipici de calitate. Pentru a fi siguri ca nu risipiti folia auto inutil, cel mai bine este sa solicitati ajutorul unui specialist.

Si din acest punct de vedere insa trebuie sa fiti atenti pentru ca este esential ca folia sa fie montata de o societate care este autorizata pentru acest serviciu. Spre exemplu, cei care aleg sa devina clientii nostri beneficiaza de garantia ca primesc servicii de calitate, dar si de dovada faptului ca suntem autorizati sa prestam acest tip de serviciu.

De retinut este faptul ca folia trebuie montata dintr-o singura bucata pe intreaga suprafata a lunetei. Atunci cand rezultatele consta in altceva decat o folie perfect uniformizata si intinsa, este destul de limpede ca alegerea service-ului respectiv nu a fost cea mai inspirata.

Pe scurt, pasii de montare a foliei sunt mentionati in randurile de mai jos. In cazul acestora, este necesara utilizarea unei tehnologii avansate, a unor scule profesionale, ce nu necesita demontarea geamurilor, deci functionalitatea acestora nu este afectata in nici un fel.

  • Curatarea exterioara
  • Ajustrarea foliei auto
  • Tratarea termica a foliei auto
  • Curatarea interioara a geamului
  • Linerul (inlaturarea garniturii de protectie si a adezivului, urmata de pulverizarea solutiei de aplicare)
  • Montarea foliei auto pe geamurile laterale
  • Montarea foliei auto pe luneta
  • Presarea foliilor (trebuie folosite dispozitive special create in acest scop pentru rezultate bune, iar timpul de uscare depinde de factori precum umiditatea, temperatura si compozitia foliei)
  • Ermetizarea sau verificarea marginilor (necesara pentru a impiedica patrunderea particulelor de apa, praf sau aer intre folie si geam atunci cand este realizat procesul de tratare)
  • Verificarea si revizia finala

La final, cand toti acesti pasi au fost urmati cu strictete, iar instalarea este completa, trebuie sa aveti in vedere curatarea eficienta a geamurilor. Acest lucru este necesar pentru a inlatura diversele pete si urme care au ramas pe acestea pe durata intregului proces de montare. De asemenea, curatarea finala este necesara in vederea conferirii unui aspect deosebit si lustruit masinii. Pentru a avea siguranta ca totul a decurs conform asteptarilor, atunci cand apelati la un service specializat si autorizat pentru montarea foliilor este bine sa efectuati o inspectie vizuala atenta ala final pentru a va convinge ca investitia facuta merita in totalitate.

Categoryblog

© 2024 Toate Drepturile Rezervate

SEO made with ❤️ By eAdvertising