fbpx
inlocuire parbrize

Degeaba se lauda unii sau altii de serviciile prestate daca voi in calitate de cumparatori nu faceti diferenta. Parbrizul inlocuit nu trebuie sa dea semne ca nu mai este cel din fabrica.

Unii se vor gandi sau sa caute la dezmembrari un parbriz pentru masina lor, de cele mai multe ori din ratiuni financiare si pentru ca isi doresc ca parbrizul sa fie unul original.

Care sunt diferentele intre original si aftermarket?

OE adica Original Equipment este indicatorul specific pentru piesele originale, cele pe care producatorul auto le-a folosit in procesul de asamblare.

Indicatorul OEM, adica Original Equipment Manufacturer, se refera la acele piese produse de un furnizor ce monteaza piese de origine la o masina. Are drept de a produce piese originale, dar le comercializeaza cu un ambalaj propriu si are propria retea de dealeri.

Nu in cele din urma, piesele aftermarket cu indicator AM nu au logo-ul specific unui producator. Sunt realizate de cei care au drept de a produce, omologate de organismele internationale. Acestea vor fi noi, compatibile, au durabilitate si calitate, insa un pret mai mic decat cele originale.

Inlocuire de parbriz, serviciu adaptat in functie de bugetul clientului

Piatra poate lovi orice parbriz, nu tine cont cat de scumpa este o masina. Fisura se extinde cu rapiditate si iata ca veti ajunge la service-ul nostru cerand inlocuire de parbriz.

Trebuie sa stiti ca la noi veti gasi produse originale. Avem stoc imediat disponibil, de 5000 de parbrize aproximativ. Oferim garantie de 2 ani pentru orice geam vom monta. Pentru ca aceasta experienta sa fie una multumitoare pentru ambele parti, vom oferi servicii personalizate, adaptate asadar in functie de bugetul disponibil.

Pentru extra confort, nu uitati ca putem monta si la domiciliu clientului. Vezi aici.

Nu tot ce e ieftin este si ce aveti nevoie

Desigur ca tentatia este mare de a alege ceva mai ieftin. Atentie in mainile cui lasati aceasta misiune, de a va inlocui parbrizul. Aparent, este acelasi lucru peste tot, insa in situatii limita veti face marea diferenta de calitate a parbrizului ales. Cand sunt declansate airbagurile, cand se abureste constant pentru ca nu ofera protectie termica crescuta, cand auziti zgomote de la exterior cand e vant sau aveti viteza la condus.

Asigurati-va ca cei la care apelati au parbrize de calitate in stoc si fac un montaj ca la carte, utilizand adezivi corespunzatori. Va asteptam in service-ul nostru pentru detalii.

Categoryblog