fbpx
raparatii parbrize suceava

Ne-am dori cu totii sa avem parte de servicii bune, dar si ieftine, sa primim garantii si eventuale situatii sa apara in tot acest interval, incat garantia sa acopere interventiile. Suna ideal, dar nu se poate. Trebuie sa fiti constienti ca pentru a avea parte de calitate cam sunteti nevoiti sa scoateti bani din buzunar.

Un parbriz fisurat trebuie sa va convinga din start ca este nevoie de interventia specialistului. Nu recomandam si nici nu executam reparatii de parbriz. Sunt situatii clare in care nu aveti sanse sa reparati, singura varianta ramane cea de inlocuire parbriz. Sau asumarea unui risc destul de mare, caci va puneti in pericol circuland cu fisuri in parbriz.

Cu parbrizul la specialist

Se impune schimbare imediata in cazuri in care:

  • Fisura in parbriz este in interior.
  • Problema este in dreptul senzorului de ploaie sau antenei radio.
  • Vizibilitatea soferului este afectata.
  • Sunt mai multe fisuri, desi mici, sunt in zone diferite.
  • Fisura are 40 de centimetri.
  • Fisura este pe marginea parbrizului.

Chiar daca nu veti lua masuri imediat, amanand practic momentul in care sa rezolvati aceasta situatie, tot la inlocuire veti ajunge. Si nu este de subestimat aceasta interventie.

Stiati ca…?

Parbrizul este cel care va protejeaza, atat pe soferi, cat si pe pasageri. Mai mult decat atat, in cazul unui accident, ar fi bariera care previne ca cei din autovehicul sa nu fie aruncati din masina, chiar daca este purtata centura de siguranta. De asemenea, parbrizul asigura suport pentru ca airbag-urile sa se declanseze si sa fie utile, in cazul unui accident.

Un parbriz fara fisuri, poate asigura 60% din protectia plafonului la zdrobire. Adica in cazul unui accident, daca ar fi ca masina sa se rastoarne, plafonul nu cedeaza si datorita parbrizului.

Desigur, nu ne dorim sa ne gandim la ce e mai rau. Mie nu are cum sa mi se intample spun unii. Dar nici ignoranta nu poate fi tolerata, dat fiind ca un parbriz cu fisuri inseamna un risc destul de mare asumat, daca este lasat astfel. Ati circulat vreodata pe timp de vreme severa, cand ploua cu galeata si cu gheata? Un parbriz fisurat poate ceda cu totul in astfel de momente. Nu amanati asadar ceea ce poate face diferenta in momente limita!

Schimbati parbrizul la service-ul nostru, pentru ca…

Oferim garantie.

Categoryblog

© 2024 Toate Drepturile Rezervate

SEO made with ❤️ By eAdvertising