fbpx
geam spart

Multe persoane sunt iubitoare de masini si cauta sa faca fel si fel de modificari la acestea, pentru ca vor sa arate cat mai bine si sa se simta cat mai comod atunci cand conduc. Altii insa amana – deseori prea mult – realizarea a diverse reparatii din fel si fel de motive.

Cand vorbim despre masina vorbim implicit si despre siguranta conducatorului si a pasagerilor, deci, nu este o joaca si nici ceva ce poate fi amanat. Chiar si problemele care par minore pot fi o adevarata problema, precum un geam spart. Daca ti se pare ceva ce poate fi trecut cu vederea, iata ca nu este chiar asa. Repercursiunile pot fi grave si mai bine nu risti.

Recomandarea este sa schimbi luneta si geamurile laterale atunci cand acestea sunt sparte sau fisurate. Iata de ce:

Top 3 probleme pe care le poti intampina atunci cand ai luneta sau leamurile laterale sparte

  1. Vizibilitatea redusa: chiar daca ti se pare parbrizul cel mai important si pe celelalte consideri ca nu le utilizezi atat de des, iata ca situatiile concrete din trafic indica altceva.

Atunci cand nu vezi bine prin geamurile laterale nu mai poti aprecia bine distanta intre tine si cel din spate, iar de aici alte problemele apar. In trafic exista oricand posibilitatea de a pierde controlul masinii sau de a fi nevoie sa eviti obstacole, iar atunci cand nu ai vizibilitatea buna reactia ta poate intarzia sa apara. Solutia: schimba la timp geamurile sparte ale masinii.

  1. Accidentele – risc ridicat: Cand vrei sa intri intr-o depasire si nu il vezi bine pe cel din spate accidentele sunt inevitabile, deci probabil vei prefera sa eviti acest lucru, iar inlocuirea geamurilor laterale problematice scad acest risc. Chiar si atunci cand iesi din parcare si vrei sa dai cu spatele, dar ai luneta sparta poti sa lovesti un stalp sau mai rau, o persoana.
  2. Amenzile: orice fel de amenda poate fi usturatoare. Geamurile sparte sunt motiv de a primi amenda. Avand in vedere ca este vorba despre un aspect care reduce vizibilitatea, ai sanse sa fii taxat. Mai bine platesti un pret accesibil pentru un serviciu si anume acela de a-ti fi schimbate geamurile sau luneta, dacat sa arunci bani in vant pentru o amenda.

Ia atitudine la timp, ai grija de tine si de pasagerii care circula cu tine si schimba la timp geamurile laterale, luneta si parbrizul. Te asteptam in cadrul site-ului nostru www.masterautoglass.ro pentru oferte in acest sens.

Categoryblog

© 2024 Toate Drepturile Rezervate

SEO made with ❤️ By eAdvertising