fbpx
montaj parbrize la domiciliu

Parbrizele se pot sparge sau fisura din foarte multe motive. Stim ca nu este deloc placuta  aceasta situatie, mai ales ca masina este indispensabila in zilele noastre. Cert este ca aceasta problema trebuie rezolvata imediat, indiferent de vreme sau de anotimpul de afara.

Nu iti poti pune viata in pericol, dar nici a celorlalti participanti la trafic si nici o amenda costisitoare nu iti va pe plac. In plus, poti oricand sa fii respins si la RAR, deci inlocuirea parbrizului este o solutie mult mai eficienta si sigura.

A avea o masina implica responsabilitate si costuri constante, insa beneficiile pe care aceasta le aduce sunt mult mai importante. Eficientizarea timpului de deplasare dintr-un punct in altul, siguranta, concedii confortabile si relaxante si poti sa pleci oricand si la orice ora doresti sunt unele dintre motivele pentru care o masina a devenit indispensabila.

Si pentru ca stim cat de importanta este siguranta in trafic sa cat de mult conteaza acuitatea vizuala, ne putem ocupa de inlocuirea si montajul parbrizului la domiciliu. Insa, sunt cateva aspecte importante de care ar trebui sa tii cont.

Conditiile necesare pentru montajul parbrizului la domiciliu

Inlocuirea parbrizului se poate realiza in orice sezon, insa daca preferi sa venim noi la tine atunci trebui sa tii cont de niste aspecte importante.

Daca ai nevoie de serviciul de montare pe timp de iarna, atunci trebuie sa stii ca iti trebuie sa ai in dotare un spatiu specific, precum un garaj care va fi incalzit. Temperatura potrivita va ajuta la eficientizarea procesului de montare, cat si calitatea acestuia.

Pe timp de vara este poate putin mai usor, insa ai nevoie de un spatiu care sa fie acoperit pentru a ne putea desfasura activitatea. Sunt 2 aspecte importante de luat in calcul ce sunt foarte importante.

Costurile montajului parbrizului la domiciliu

Costurile montajului parbrizului la domiciliu se calculeaza in functie de locatia in care doresti sa venim.

Daca esti din Suceava te va costa 50 de lei, un cost fix, iar daca esti din afara orasului atunci se va calcula 1,5 lei per kilometru.

Ce trebuie sa stii ca vei primi servicii de calitate din partea noastra. Dispunem de un stoc complet de produse originale, concret 5000 de parbrize, geamuri laterale si lunete. In plus, vei primi si 2 ani de zile garantie.

Asadar, poti oricand sa iei legatura cu noi si sa apelezi cu incredere la serviciile noastre.

Categoryblog