fbpx
inlocuire parbrize

Stim cu totii ca iarna nu e ca vara. In ceea ce priveste intretinerea masinii, a parbrizului si a stergatoarelor trebuie sa mentionam ca se intampla accidente care in cele din urma pot avea si urmari mai grave. Poate ca va vine greu de crezut, insa cu parbriz inghetat, cu stergatoare inghetate, o miscare brusca va desparte de o crapatura in parbriz.

Iarna ne da batai de cap

Stergatoarele sunt printre primele accesorii care au de suferit din cauza inghetului si a zapezii. Daca nu le acordati atentia cuvenita, nici nu e de mirare ca vor ajunge sa fie nefunctionale sau devin chiar inamic pentru integritatea parbrizului. Credeti-ne, am avut cazuri ale celor care lasand stergatoarele in pozitia de jos pe parbriz s-au trezit cu o crapatura in acest caz, dat fiind ca stergatorul era inghetat.

Stim, va preocupa in mod special inlocuirea de antigel si a lichidului de parbriz. Va ganditi la anvelope si la starea acestora – daca sunt all season – verificati uleiul si aveti desigur preocupari firesti de acest gen. Lunile de ger nu sunt insa doar despre asta. Deci, sa nu trecem cu vederea stergatoarele.

De ce stergatoarele pot deveni o arma pentru parbriz

Pentru ca neinlocuite la timp, cauciucul acestora se va deteriora, se va intari si evident devine nefunctional. Mai mult decat atat, nu sterge deloc, scartaie la miscari si deci nu isi face treaba deloc, caci scopul sau este sa creeze vizibilitate pentru sofer.

Mai apoi, este de preferat sa le ridicati pe timpul stationarii. Evitati ca acestea sa inghete si sa se lipeasca efectiv de parbriz. Iar daca totusi asta s-a intamplat, evitati sa trageti de ele cu forta, astfel incat sa nu distrugeti motorasul electric ce actioneaza stergatoarele.

O alta greseala frecventa pe care unii soferi o fac este sa nu indeparteze corect stratul de gheata si zapada de pe parbriz, inainte de a utiliza stergatoarele. Folositi racleta, spray-uri speciale.

Cazuri extreme – gerul iernii ne ia prin surprindere uneori. Daca stergatoarele au inghetat de-a dreptul, folositi apa calda. De preferat totusi ca masina sa stea la adapost, sa fie ferita de inghet.

Inlocuiti parbrizul daca are o fisura

Din fericire pentru public, suntem aici pentru cei care au nevoie de inlocuire de parbrize. Indiferent de sezon, indiferent de gerul iernii. Putem inlocui parbrize chiar si la domiciliu. Nu compromiteti siguranta voastra din neglijenta!

Categoryblog

© 2024 Toate Drepturile Rezervate

SEO made with ❤️ By eAdvertising