fbpx
inlocuire parbrize

Inlocuirea unui parbriz este o necesitate. Vei spune mie nu mi se intampla, pana cand, independent de tine, se intampla un accident. O piatra de pe carosabil, viteza, starea drumurilor sau vina celorlalti participanti la trafic pot fi cauze care duc la fisurarea parbrizului sau mai rau, la extinderea unei fisuri existente.

Inlocuieste parbrizul, din motive de siguranta mai intai de toate, din motive estetice de asemenea si pentru ca aveti nevoie de vizibilitate foarte buna. Sa vedem si care sunt unele dintre cele mai raspandite mituri despre inlocuirea unui parbriz, aspecte pe care ar fi bine  sa le lamurim:

#1 Nu este nevoie de inlocuire, daca fisura nu este una mare

Parbrizul este si o masura de siguranta si actioneaza ca un scut. Atunci cand circulati cu parbrizul fisurat, practic conduceti de fiecare data cu un risc asumat, acela ca fisura sa se extinda. Fisura mica de azi este pericolul de maine! La un impact, poate chiar minor, situatia devine grava.

#2  Inlocuirea unui parbriz costa prea mult si oricum se vede diferenta fata de parbrizul nou din fabrica

Dupa cum bine stiti, mentiuni sunt si in pagina noastra, oferim garantie post interventie. Daca procedura de montaj nu a fost respectata 100% si sunt probleme, ne asumam situatia si vom reface lucrarea fara alte costuri. Deci calitatea este factorul cheie aici, atat al produsului, cat si a executiei.

Calitatea parbrizului de asemenea este un factor cheie aici, iar la Master Auto Glass veti gasi un raport optim calitate-pret. Dupa inlocuire va veti convinge ca nimic nu tradeaza faptul ca a fost o inlocuire.

#3 Inlocuirea unui parbriz dureaza, este complicata si nu merita

De fapt, este singura cale de a mai circula in regula, in siguranta, fara riscuri asumate. Nu veti schimba masina, veti schimba doar parbrizul. Procedura nu dureaza atat de mult si este complicata doar pentru cei care nu lucreaza la nivel de profesionisti. Timpul de executie pe care il oferim este de aproximativ 4 ore. Asadar, fie vorba de masina personala sau una de serviciu, fie vorba de masina mica sau de camion, la Master Auto Glass veti gasi optim serviciul de inlocuire a parbrizului, se va realiza in timp scurt.

Ce trebuie sa stie cei interesati de acest serviciui este ca multi promit, putini ofera cu adevarat calitatea de care aveti nevoie. Va recomandam sa alegeti cu multa bagare de seama firma cu care veti colabora si pe mana cui veti lasa masina.

✕ Timpul optim de inlocuire a unui parbriz – oricand, indiferent de sezon, cand fisurile sunt prezente si va afecteaza vizibilitatea.

✕ Alegeti o firma autorizata, unde stiti ca sunt specialisti din domeniu, care au mai facut astfel de inlocuiri.

✕ Cereti pareri daca este cazul, uneori nimic nu este mai convingator decat reputatia unui service si ce parere au clientii care au trecut pragul locatiei respective.

✕ Nu  ar trebui sa cereti garantie, ci sa vi se ofere din start. Acest lucru nu este un favor facut clientului, ci o dovada in plus a profesionalismului cu care cei din service isi fac treaba.

Categoryblog