fbpx
inlocuire parbrize masterautoglass

Stiti deja, de la Master Auto Glass puteti solicita schimbarea parbrizului masinii sau a camionului. Am abordat cu diverse ocazii, aici pe blog, subiectul calitatii parbrizului sau a responsabilitatii de a face aceasta schimbare cand apare o fisura. Acum este timpul sa va prezentam si avantajele de client, dar mai ales un top 3 al motivelor pentru care sa schimbati parbrizul la Master Auto Glass.

Iata despre ce este vorba:

#1 Calitatea parbrizului

Master Auto Glass ofera o gama larga de parbrize de inalta calitate, care sunt fabricate in conformitate cu standardele internationale. Acestea sunt realizate din materiale de calitate superioara si sunt rezistente. Prin urmare, noi selectam ca in stocul nostru sa fie numai produse bune, pentru ca voi sa puteti alege furnizorul unei solutii complete: atat al produsului pus la dispozitie, cat si a montajului facut, ambele de calitate.

#2 Experienta si competenta

Atunci cand alegeti cu cine sa colaborati aveti in vedere experienta in domeniu. Este o dovada in plus ca veti colabora cu cei care stiu cum sa sta treaba, au recomandari de la clientii multumiti. Ei bine, acesta este si cazul echipei Master Auto Glass.

Bine pregatiti, cu o vasta experienta in inlocuirea parbrizelor, prompti si disponibili pentru a efectua aceste tipuri de servicii, cu noi nu veti pierde vremea. Se spune ca timpul costa bani. Ei bine este valabil pentru toata lumea, intelegem acest concept si facem astfel incat sa lucram practic.

#3 Durata scurta de executie,

In medie, inlocuirea poate dura pana la 4 ore. Nu doar timpul de executie este unul scurt, insa va avantajam si prin prisma faptului ca dispunem de variante diverse de parbrize, pentru autovehicule diverse. Puteti comanda prin intermediul nostru parbrizul necesar si astfel sa va scutiti de un efort in plus in privinta achizitiei produsului nou.

Fiti prevazatori pe termen lung! Ce trebuie sa faceti dupa inlocuirea parbrizului

Din lista indicatiilor post interventie, recomandam:

  • Asteapta timpul optim

Pentru ca parbrizul sa fie corect si complet lipit este de evitat ca masina sa fie condusa imediat. Intreaba pe cei din echipa despre situatie, iti va fi confirmat faptul ca nu poti pleca din service cu masina in secunda urmatoare dupa montaj.

  • Evita inchiderea fortata a usilor masinii

Sunt de evitat inchiderile sau deschiderile fortate, orice tip de impact. Asta pentru ca tensiunea asupra adezivului ar putea sa afecteze intreg procesul.

  • Sunt de evitat operatiunile de curatare a masinii

Ne vom asigura ca procesul de montaj al parbrizului este unul corect realizat. In plus, suntem minutiosi in ceea ce priveste procesul, astfel incat sa nu ramana urme. Va recomandam insa sa evitati spalarea masinii imediat dupa, nici la spalatorie, nici o procedura simpla acasa. Asta pentru cel putin primele 24-48 de ore. Problema majora este cea a jetului de apa de inalta tensiune care ar putea crea presiune pe parbrizul proaspat montat.

Nu plecati de la service fara garantia aferenta. Atentie insa, daca nu respectati cateva reguli simple garantia nu acopera neglijenta.

Categoryblog

© 2024 Toate Drepturile Rezervate

SEO made with ❤️ By eAdvertising