fbpx

Multi dintre noi trebuie sa ne asiguram ca suntem in siguranta in trafic. Cu trecerea timpului, am observat cu totii acest lucru, iar pentru a mentine o stare cat mai corecta a parbrizului, trebuie sa efectuam activitati de intretinere, dar si de reparare a acestuia. Aceste lucruri nu trebuie sa fie o problema pentru tine, deoarece doar persoanele specializate il vor monta.

Noi, echipa de la Mater AutoGlass, montam parbrizul masinii tale intr-un timp scurt, urmand toate procedurile corecte. Vei sti mereu ca serviciile de montare parbriz sunt efectuate cu uneltele specifice.

Etapele pentru montarea parbrizului pentru multi dintre noi chiar par simple, iar daca esti si tu una dintre acele persoane, poti cere ajutorul personalului dedicat. Fiecare dintre noi vrea sa aiba un parbriz nou, mai ales atunci cand cel vechi a fost fisurat sau chiar spart din pricina anumitelor obiecte sau factori meteorologici.

Inlaturarea parbrizului corect

Trebuie sa retineti faptul ca fiecare etapa este efectuata de personal pregatit, pentru a obtine rezultate cat mai bune. Inlaturarea parbrizului este primul pas, fiind de asemenea foarte important. Acesta va fi inlaturat cu mare grija si in ceea ce priveste verificarea atenta a daunelor sau a eventualelor particule existente de praf sau de sticla, care pot afecta montarea ulterioara a altuia.

Pregatirea zonei in care va fi montat parbrizul

Odata ce acesta este inlaturat, este absolut necesar ca zona sa fie curatata cat mai bine posibil. Orice urma de praf sau adeziv poate face ca montarea parbrizului sa nu fie 100% corecta. Ulterior, te poti confrunta cu pierderi de etanseitate, cat si cu probleme din multiple puncte de vedere. Odata ce zona este pregatita corect, iti va fi mult mai usor sa rezolvi aceasta problema. Curatarea, cat si pregatirea pentru montare, trebuiesc efectuate doar de persoanele desemnate!

Echilibrarea si montarea parbrizului

Acesta este un pas extrem de important. Montarea si echilibrarea parbrizului se vor face cu ajutorul aparaturii de specialitate. Echipa desemnata pentru montarea parbrizului il va aseza pe acesta intr-un mod cat mai bun, pentru ca tu sa fii multumit de lucrarea efectuata. Cand te confrunti cu fisurarea parbrizului, trebuie sa ceri intotdeauna sprijinul unei echipe care are mai multa experienta in acest domeniu. Vei sti mereu ca ai facut o alegere cat mai buna, privind montarea sa.

Indiferent de marimea sau calitatea parbrizului masinii tale, trebuie sa stii mereu ca ai nevoie de serviciile optime ale unei astfel de echipe. Alege ca parbrizul care necesita sa fie schimbat sa fie montat de persoane care efectueaza permanent aceasta activitate si vei sti ca ai facut o alegere cat mai buna.

Speram ca aceste informatii te-au ajutat si sa stii ca vom sta mereu la dispozitia ta pentru schimbarea parbrizelor si a geamurilor laterale de la masina ta. Poti afla mai multe despre serviciile noastre, doar accesand masterautoglass.ro!

Te asteptam sa vii cu masina ta la sediul nostru sau ne putem deplasa chiar la domiciliul tau, suntem mereu pregatiti pentru aceasta activitate!

Categoryblog

© 2024 Toate Drepturile Rezervate

SEO made with ❤️ By eAdvertising