fbpx

Iarna este anotimpul in care condusul si protectie a masinii sunt mult mai dificil de gestionat. Atunci cand conducem iarna, trebuie sa fim atenti la modul in care ne deplasam pe sosea si la posibilele bucati de gheata care pot cadea pe parbrizul nostru.

Cu siguranta ai mai observat persoane care se opresc pe marginea drumului din pricina faptului ca gheata care se afla langa rotile unui automobil s-a dezghetat partial si a sarit pe parbriz. Aceste lucruri, in mod cert, pot provoca o dauna masinii, astfel incat, daca te afli si tu intr-o astfel de situatie, trebuie sa o remediezi. Din fericire, serviciile de schimbare parbriz sunt accesibile mereu! Ce trebuie sa faci pentru a scadea sansele de a-ti sparga parbrizul?

Ai grija unde iti parchezi masina

Atunci cand locuiesti fie la bloc, fie la casa, trebuie sa fii atent unde iti parchezi masina. Aceasta nu trebuie sa se afle sub un acoperis cu turturi mari. Odata cu topirea zapezii sau a ghetii de pe acoperisuri, turturii vor cadea si nu de putine ori am vazut acest lucru, mai ales la marginea blocurilor. Daca ai masina parcata sub marginea unui acoperis, trebuie sa tii cont de o anumita posibilitate. Pentru a-ti proteja masina, alege mai bine un loc de parcare separat, decat sa ai parbrizul fisurat sau chiar spart!

Alege sa cureti gheata de pe toate partile masinii tale

Atat tu, cat si ceilalti participanti in trafic, trebuie sa va curatati gheata de pe masina; in acest fel, vei elimina posibilitatea ca acesta sa se poata desprinde si sa ajunga pe parbrizul unui alt conducator. Multe persoane se confrunta cu parbrizul, luneta sau chiar geamul spart din pricina neglijentei celor din jur. Alege sa fii atent in aceasta privinta!

Este indicat sa le recomanzi si cunoscutilor tai sa faca acest lucru, astfel fiecare masina care are indepartata gheata din jurul rotilor nu va provoca daune in trafic.

Nu turna apa fierbinte pe geamul inghetat

Una dintre marile greseli pe care le fac proprietarii de autoturisme este faptul ca varsa apa fierbinte pentru a grabi dezghetarea parbrizului. Ei bine, este interzis sa faci aceste lucruri. Daca vei varsa apa fierbinte pe parbriz, sa te astepti la spargerea acestuia. Socul termic este unul puternic, iar din acest motiv sticla parbrizului tau poate ceda si se va sparge.

Alegea sa iti dezgheti parbrizul cu apa rece sau cu antigel, poti folosi si o racleta pentru a face acest lucru. Astfel, vei avea un parbriz curat, care nu iti va provoca dificultati atunci cand conduci.

Daca totusi parbrizul masinii tale necesita o schimbare, sa stii ca noi, echipa de la MasterAutoGlass, iti punem la dispozitie servicii rapide de inlocuire a parbrizului tau. Acum este mult mai simplu. Alege sa ai un parbriz montat corect si ai grija de acesta, mai ales in perioada anotimpului rece. Chiar daca nu tot timpul ai posibilitatea sa-l protejezi, incearca sa previi cat se poate de mult aceste lucruri!

Categoryblog

© 2024 Toate Drepturile Rezervate

SEO made with ❤️ By eAdvertising