fbpx

Desigur ca in momentul in care se intampla ca parbrizul sa iti fie fisurat – dintr-un motiv sau altul – sa nu fii prea incantat de situatie. Impune un buget, vei spune ca nu este momentul acum, asadar te lamentezi si poate chiar amani sa rezolvi situatia. Nu toata lumea are CASCO, inlocuirea implica costuri si asta te framanta grozav. Iata contextul favorabil al celor care tind sa creada unele mituri.

Iti explicam in randurile ce urmeaza ce anume sa nu crezi si sa alegi cu incredere singura solutie pentru a remedia situatia si anume inlocuirea parbrizului. Pentru ca oricat vei amana, in final ajungi la aceeasi situatie, inlocuirea.

Poti repara o fisura – da ori ba?

Sunt unii care recomanda serviciul de reparatie parbriz fisurat. De fapt, este un mit ca poti repara, ceea ce doar inlocuirea iti mai poate fi recomandata. Nu vei putea repara:

  • Fisuri in parbriz, din interior.
  • Fisuri adanci in ambele straturi de sticla.
  • Crapaturi mai mici, insa mai multe pe toata suprafata parbrizului.

Nu e grav, mai poti astepta – da ori ba?

Orice fisura se poate extinde rapid, chiar si la miscari firesti atunci cand utilizezi masina: inchidere/deschidere portiera spre exemplu. Poti considera ca nu este grav daca nu este in aria vizuala a soferului crapatura cu pricina, insa chiar si asa, orice amanare duce in cele din urma la acelasi rezultat, nevoia de a inlocui parbrizul.

Am discutat si cu alte ocazii, aici pe blog, implicit despre sanctiuni in ceea ce priveste circularea cu masina a carei parbriz este fisurat sau crapat. Nu vorbim doar de masuri legale, de amenda, ci si de riscurile la care te supui sau ii supui si pe pasageri.

Timpul, mereu o problema – am mult de asteptat pana cand pot conduce din nou masina?

Esste gresit sa crezi ca timpul alocat pentru a avea din nou masina functionala 100% este doar cel legat de procedura in sine. Desigur, ai si acest mare avantaj, legat de faptul ca vei colabora cu o echipa bine pregatita si ca nu va dura mult pana cand noul parbriz este montat. Ai insa in vedere faptul ca este necesar un timp pentru ca adezivul sa fie complet intarit si deci misiunea de inlocuire a parbrizului sa fie 100% terminata corect.

Ce salvezi in schimb este timpul alocat achizitie din alte surse, timpul alocat logisticii, sa transporti in siguranta noul parbriz la sediul service-ului. Salvezi timp si energie pana la urma, pentru ca poti gestiona cu mai mare usurinta totul, la service-ul Master Auto Glass.

  • Poti inlocui aici aproape orice tip de parbriz, fie pentru autovehicule mici, fie pentru camioane.
  • Poti alege din stocul intern un parbriz, asadar mai ramane sa afli ce disponibilitate are echipa noastra, pentru a rezolva cat mai rapid aceasta inlocuire.
  • Poti comanda parbriz original, dar in functie de buget, atat cel simplu, cat si variante cu senzori de ploaie si lumini, cu filtru uv heliomat sau cu incalzire.

Te asteptam la service!

Categoryblog

© 2024 Toate Drepturile Rezervate

SEO made with ❤️ By eAdvertising