Garantie

Oferim garantia executarii de montaj si a rezistentei parbrizului.

Preturi competitive

Nu se va resimti o diferenta intre parbrizul din fabrica si cel inlocuit de noi.

Rapiditate

Timp rapid de executie, de pana la 4 ore.

Master AutoGlass ofera servicii de montaj parbrize la domiciliu

Uneori problemele apar pe nepusa masa. Se intampla neasteptat ca parbrizul sa se sparga. Sau poate ca vorbim doar despre fisurarea acestuia, pe o portiune. Daca te afli in fata unei astfel de probleme, noi, echipa de la Master AutoGlass iti oferim montaj parbrize la domiciliu. Este mult mai simplu sa ne chemi la domiciliul tau sa iti montam parbrizul, decat sa te deplasezi tu, cu parbrizul avariat, pana la sediul nostru.

Serviciile de montaj rapid sunt o solutie optima pentru fiecare sofer. Vei avea parbrizul montat corespunzator si vei fi cu siguranta intr-adevar multumit de alegerea pe care ai facut-o. La cererea ta, ne vom deplasa catre domiciliul tau, cu parbrizul care se potriveste perfect automobilului tau, indiferent daca este vorba de autovehicul mic sau camion. 

 

Master AutoGlass Suceava

La cererea clientilor, Master Auto Glass poate realiza si montaj de parbrize la domiciliu. Intr-o maniera simpla, fara a va confrunta cu neajunsul de a aduce la noi masina cu parbrizul fisurat sau lipsa, puteti contacta reprezentantii nostri pentru a comunica adresa la care va trebui realizat montajul. Costuri deplasare la domiciliu: 1,5 lei per km in afara orasului Suceava si 50 de lei cost fix in oras. Pentru montaj este necesar ca iarna sa aveti un graj incalzit iar vara un garaj / loc acoperit.

De ce Master AutoGlass?

5/5

Pentru ca suntem activi pe piata, cu o experienta contorizata in ani, ceea ce ne permite sa ne numim buni cunoscatori in aceasta meserie.

5/5

Pentru ca suntem dotati cu optiuni si echipamente corespunzatoare, astfel incat orice activitate sa fie dasfasurata calitativ si rapid.

6-img
foto renault master (1)
foto renault master 2 (1)

Nu oricine va poate pune la dispozitie serviciile de demontare si montare parbrize la domiciliu 

Parbrizele se pot sparge din pricina diversilor factori, iar daca si tu ai aceasta problema, o vei rezolva cu brio. Indiferent daca esti din Suceava sau din localitatile din jurul acesteia, iti vom oferi servicii de montaj calitative. Parbrizul cel vechi va fi demontat de catre aceeasi echipa tehnica, zona va fi curatata, iar ulterior acesta va fi pregatit pentru montarea sa.

Odata ce parbrizul tau vechi va fi inlaturat, iar cel nou va fi montat, in decurs de cateva ore, vei putea sa iti conduci automobilul din nou. Alege si tu serviciile noastre de montaj la domiciliu, vom urma toate protocoalele, pentru ca tu sa ai parte de rezultate calitative!

Serviciile de montaj sunt efectuate conform regulamentelor

Datorita serviciului de montaj parbrize la domiciliu, vei avea parte de rezultatul mult dorit. Pentru montarea parbrizului la domiciliul tau, este necesar sa fie efectuat intr-un spatiu corespunzator. Pe perioada iernii este necesar sa ai un spatiu incalzit si acoperit, precum un garaj, pentru ca montarea parbrizului sa fie efectuata in conditii optime. 

Pe perioada verii este necesar sa ai un spatiu acoperit, care sa nu permita razelor solare sa ajunga pe suprafata parbrizului. Protejarea masinii si a parbrizului in timpul montarii sale din punct de vedere termic este un factor ce poate avea o oarecare influenta. Optand pentru montarea parbrizului la domiciliu, trebuie sa ai un spatiu sigur pentru efectuarea acestui proces.

Costuri pentru deplasare

Pentru deplasarea echipei exista costuri suplimentare, acestea sunt accesibile si mult mai avantajoase. Daca esti interesat de acest serviciu, personalul desemnat de la Master AutoGlass iti sta la dispozitie. Vei primi consiliere pentru a lua decizia avantajoasa pentru tine.